Artikkeliarkistomme

Yhteystietomme

JM Pool Cues

045 277 8527
info@jmpoolcues.com
www.jmpoolcues.com

Y-tunnus: 1468509-8

Postiosoite:
JM Pool Cues
Säästäjänkatu 9 G 45
33840 TAMPERE

Yhteyshenkilö:
Mika Salonen
045 672 6722
mika@jmpoolcues.com

10.09.2017

Paraneeko biljardin viehätys vedonlyönnillä?

Suomessa eittämättä suosituimmat vedonlyöntikohteet osuvat jääkiekkoon, jalkapalloon ja formuloihin. Tämän toki ymmärtää hyvin, mutta vaihtelu piristää — nykyisin netin kautta on helppo lyödä mm. tennisotteluista, salibandymatseista, eSportsista ja vaikka tosi-TV:n tapahtumista sen sijaan, että tyytyisi kaljapalkintoon lähibaarissa voitetun darts- tai biljardiserän jälkeen.

Biljardipelit ovat varsinkin Isossa-Britanniassa suosittu vedonlyöntikohde. World Pool Assosiationin kansainväliset turnaukset vetävätkin paljon veikkaajia puoleensa, kuten myös snookerin MM-kisat. Vaikkapa jalkapallo-otteluihin verrattuina biljardipelit eivät tarjoa aivan yhtä kattavaa kohdevalikoimaa. Kun jalkapallopelissä voi valita veikkaavansa voittajajoukkueen ohella maalien määrää ja mitä tahansa puoliaikatuloksista ensimmäisen varoituksen saavaan pelaajaan, niin biljardipeleissä vedonlyönti rajoittuu edelleen lähes kokonaan voittajan veikkaamiseen. Tästä huolimatta on aiheellista miettiä, paraneeko biljardin viehätys vedonlyönnillä.

Vastaus riippuu siitä, nauttiiko itse pelistä. Jos vastaus on kyllä, veikkaaminen saattaa tuoda biljardin seuraamiseen oman lisämausteensa. Esim. snookeria voi seurata nettipalveluista livelähetyksinä, ellei Eurosport-kanava näy, sekä asettaa vetoja jopa kesken pelin. Uudet casinot tarjoavat usein myös vedonlyöntipalveluita houkuttelevilla kertoimilla.

Ennen vedonlyönnin aloittamista kannattaa toki parhaan veikkauspalvelun lisäksi selvittää lisätietoja parhaista pelaajista. Snookerista puhuttaessa tämän hetken kovimmat pelaajat kerätään Worldsnooker.comin listalle, joka päivittyy aina MM-kisojen jälkeen. Löytyypä listalta myös suomalainen Robin "Roope" Hull, joka on niittänyt mainetta tähän mennessä ainoana ammattilaisten Main Tourilla esiintyneenä suomalaisena.

Lisäksi syventyminen itse lajiin on vedonlyöntiä harkitsevalle hyvin olennaista. Ei riitä, että katsoo vain ottelut, joista aikoo lyödä vetoa, vaan lajia täytyy seurata muutenkin mahdollisimman paljon. Tilastojen seuraaminenkin on toki avuksi, mutta se ei kerro kaikkea olennaista.

Netissä biljardipeleistä vedon lyöminen käy kätevästi. Siihen tarvitaan vain rekisteröityminen valittuun palveluun, talletuksen tekeminen esim. luottokortilla tai verkkopankkia käyttäen ja lopulta kohteen valinta. Osa nettipalveluista saattaa myös tarjota ilmaisia rahapelejä ja niiden mukana riskittömiä vetoja, joita voi käyttää tietenkin myös snookerpelien veikkaamiseen. Tämä onkin yksi parhaista tavoista tutustua nettiveikkaamiseen ilman omaa rahaa.

Kuten tuli jo mainittua, nykyisin on hyvinkin mahdollista seurata otteluita livenä ja jopa asettaa livevetoja — eli voi lyödä vetoa, vaikka ottelu olisi jo alkanut. Useimmat snookerin pääsarjan ottelut onkin lisätty suurimpien veikkaussivustojen liveseurantaan, jolloin peliä voi tarkkailla reaaliajassa ja joskus jopa teräväpiirtona. Samaan aikaan livekuvan seuraaminen ja vetojen asettaminen vaatii kuitenkin erityistä tarkkuutta. Pelaajien pelivirettä voi yrittää määritellä parhaansa mukaan ennen kuin pistää rahaa likoon.

Jos taas haluaa pysytellä pienemmissä piireissä, voi biljardipelien voittajia veikkailla oman kaveripiirin kesken. Ainakaan toistaiseksi kotimaisia ns. pubiliigoja ei ole otettu mukaan kansainväliseen veikkaustoimintaan, joten voitot jäävät kauas snookerin MM-kisojen tasosta. Lisäjännitettä pelaaminen tuo silti otteluiden seuraamiseen. Lisäksi paikallisia biljarditapahtumia pääsee helposti seuraamaan oikeasti paikan päällä, toisin kuin lajin suurempia kansainvälisiä turnauksia tai mestaruuskisoja.

Vedonlyönti biljardipeleistä voi siis tuoda sitä kaivattua lisämaustetta pelin jännittävyyteen. Toki biljardi on parhaimmillaan silloin, kun sitä harrastetaan ja seurataan rakkaudesta lajiin.

Yhteistyökumppaneitamme

Resulttia Software on kansainvälisesti toimiva yritys, joka keskittyy Microsoft Windowsissa toimiviin apuohjelmiin, työkaluihin ja muihin ohjelmistoihin, jotka tunnetaan maailmanlaajuisesti helppokäyttöisyydestään ja tehokkuudestaan.

Resulttia Solutions on urheiluseurojen ja yritysten toiminnan kehittämiseen erikoistunut innovatiivinen ohjelmistoalan yritys, joka suunnittelee ja toteuttaa tietokoneohjelmistoja, Internet-palveluita ja huippuunsa viritettyjä välineitä uusille metriluvuille pyrkiville yrityksille, yhdistyksille ja urheilijoille.

Resulttia Sportswear on tekstiilien jälleenmyyjä, joka toimittaa urheiluseuroille, yhdistyksille, yrityksille ja yksityisille T-paidat, pikeet, colleget, takit, housut ja muut tekstiilit omalla logolla ja tekstillä — tai ilman niitä.

Copyright © 2009-2020 JM Pool Cues